EEN ONLINE COMMUNITY VOOR VLUCHTELINGEN

Wil jij vluchtelingen die je kent een digitale plek geven waar zij zich thuis voelen? Waar zij worden bemoedigd en toegerust vanuit het christelijk geloof? Nodig hen dan uit voor één van onze online communities.

Door taalbarrières en social distancing kan het lastig zijn een vluchteling te bereiken. Daarom willen we hen met jouw hulp verbinden aan één van onze communities.  

Momenteel hebben we een community voor Eritreeërs, Iraniërs, kinderen en jongeren. Iedere community heeft een eigen website en sociale mediakanalen. Hier delen we filmpjes over geloofsthema's en bijbelteksten in de eigen taal 

De Eritrese en Iraanse communities worden gemaakt met mensen uit de doelgroep zelf. Hierdoor sluit de boodschap goed aan en voelt een vluchteling zich thuis. Ons team komt graag met bezoekers in gesprek. Dit kan via een persoonlijk bericht of de chat.   

Onze pagina's en video's zijn eenvoudig te delen. Wil je weten wat je deelt, maar spreek je geen Tigrinya of Farsi? Klik dan door naar een kopie van de website voor Eritreeërs en Iraniërs met Nederlandse vertaling.  

We staan klaar om ook jouw vluchtelingenvrienden te verwelkomen!