'God is mij niet vergeten, dus hij houdt ook van jou.'

In de dagen van mijn leven dat ik mijn vader verloor, ontmoette ik God via mijn broer. Hij was de enige in onze familie die christen werd. Maar niemand wist het. Want in Iran is het risico erg groot als ze erachter komen dat je geen sjiitische moslim meer bent. Ik was nieuwsgierig naar zijn leven en gedrag en ik vroeg hem ernaar. Mijn broer vroeg me of ik deze God van de liefde wilde ontmoeten. Hij zei dat hij de lege ruimte voor je zal vullen. Ik zei ‘laat me het proberen’, maar ik was niet tevreden in mijn hart. Omdat ik verdrietig en gebroken was. Toen ik mijn hart aan Jezus Christus gaf, veranderde alles vanaf die dag. De wereld is anders geworden. Hij is geen aardse vader, maar hij is een hemelse Vader. En Hij steunt mij. Beschermt mij.

© 2021 | Stichting Gave