Ik ben bevrijd van mijn verslaving

Ali: ‘Als kind zag ik dat een vrouw gestenigd werd. Ik vroeg mezelf af waarom mensen dat doen. Waarom zou iemand een vrouw doodstenigen?  

Toen ik opgegroeid was, verloor ik mijn zus aan een ziekte. Ik moest Iran verlaten en ging naar India en daarvanuit naar Afrika om te werken. Omdat ik zoveel problemen en verdriet had begon ik drugs te gebruiken. Ik had in die tijd een vriend die ook geen goed leven had, maar die wel gelukkig was. Hij straalde rust uit. Ik vroeg mezelf af hoe dat mogelijk was. Ik herkende dat niet in mijn eigen leven. Deze vriend praatte met me over Jezus en samen met zijn vrouw bad hij voor mij. Dat kalmeerde me van binnen. Vanaf dat moment veranderde alles in mijn leven. Ik ben bevrijd van mijn verslaving. Ik wil nu een goed leven leiden en een goed mens zijn.’  

© 2021 | Stichting Gave